Alt om lejligheden

2 soveværelser, stue med soveplads, køkken med spiseplads, lukket altan og elevator

Lækker velholdt lejlighed i hjertet af Berlins mest spændende område – Friedrichshain. Lejligheden er 70 m2 og møbleret i skandinavisk stil. Der er 2 soveværelser, stor stue (med ekstra soveplads), lækkert nyt HTH spisekøkken og nyt badeværelse med karbad. Ejendommen har elevator og der er en lukket børnevenlig gård med legeplads.

I vores lejlighed er der dyner.  Man medbring selv sengelinned, håndklæder, viskestykker og klude. Rengøring forestår man selv.

Billeder fra lejligheden

Området

Friedrichshain har på få år udviklet sig fra at være et anonymt, gråt arbejderkvarter til det hippeste sted i Berlin. Kvarteret er blevet tilflugtsted for alle der ville have gode lejligheder og atelierer eller bare syntes, at Prenzlauer Berg er blevet for etableret.  

Simon-Dach Strasse, Rigaer Strasse og Boxhagner Strasse er de centrale gade i Friedrichshain. Her er der et utal af hyggelige cafeer, gode restauranter, gallerier, smarte butikker og frisører. Oplev søndags loppemarked ved Boxhagener Platz eller gå en tur i Volkspark Friedrichshain.

Plantegning